Az aradi vértanúkra emlékezett a Kőbányai Jobbik

A Jobbik Magyarországért Mozgalom Kőbányai Alapszervezete részt vett az Új köztemetőben október 5-én tartott megemlékezésen, ahol koszorút helyezett el a hősök emlékére.

Tekintettel arra, hogy a rendezvény pénteken 15:00-kor kezdődött, a Kőbányai Jobbik teljes tagságának csak egy kisebb része tudott jelen lenni, azonban lélekben mindannyian ott voltunk.

Akár október hatodikára, akár november negyedikére gondolunk, ne csak az jusson eszünkbe, hogy nagy nemzetünk egy-egy forradalma elbukott, s a nemzet legjobbjai közül sokan adták életüket a Magyarország szabadságáért. Jusson eszünkbe az is, hogy mi, magyarok, képesek voltunk 1848-ban egy osztrák birodalmon sebet ejteni, úgy, hogy orosz segítséggel tudtak csak legyőzni bennünket, és ne feledjük azt sem, hogy 1956-ban mi ütöttünk léket a szovjet birodalom elsüllyeszthetetlennek hitt hajójába. Hamarosan ez utóbbiról is megemlékezünk.

Soha ne feledjük tehát, hogy mi mindig képesek voltunk szembeszállni bármilyen óriási túlerővel: birodalmakkal harcoltunk, uniót - a Szovjetuniót - roppantottunk meg. Ha az Európai Uniónak nevezett, napjainkban is épülő birodalom Magyarország gyarmatosítását kívánja elősegíteni, jó, ha tudja, Attila vérei ma is éppen úgy képesek küzdeni a szabadságért, mint a történelem folyamán mindig.